Ma 2022. 6. 30, csütörtök, Pál napja van.
Tel.: +36-30-2161147

Mikrodermabrázió

Gyémántfejes mikrodermabrázió 
A bőrcsiszolás egy mechanikai hámlasztás – más néven peeling. A hám legfelső, elhalt rétegének eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Kiváló általános tónusjavító és bőrfrissítő hatású. A bőr újjá születik, oxigénellátása, vérkeringése javul, elősegíti a sejtek regenerálódását. Nemcsak az arcon, a testen is megújítható a bőr.
A bőrcsiszolás biztonságos, fájdalommentes és hatékony, akár már egy kezelés után látható eredménnyel! Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható.
 

Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni az alábbi problémák esetén:

– pigment hibák és öregségi foltok,
– elszarusodási zavarok
– ráncok mélységének csökkentése
– fény és nap okozta károk,
– atrophie (sorvadás),
– érett, lassú anyagcserét folytató bőr,
– testkezelésekhez: stria, terhességi- illetve fogyási csíkok
Annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, érdemes egy kezeléssorozatnak alávetni magunkat. Ez 6-12 mikrodermabráziós kezelést jelent, nagyjából heti gyakorisággal ismételve a kezeléseket. A kezelések száma elsősorban az adott bőr állapotától függ.
A mikrodermabrázió hatásai hosszan tartóak, de nem véglegesek.
Ha egy teljes kezeléssorozat után elérjük a kívánt eredményt, rendszeres utókezelés javasolt 2-3 havonta, hogy megőrizzék azt.
A kezelés enyhe bőrpírral járhat. Napfénytől és szoláriumtól fokozottan óvni kell a bőrt, néhány napig fényvédő krém használata ajánlott.
A kezelést követően ultrahangos hatóanyag bevitel és masszázs vagy nyugtató pakolás ajánlott, mivel ilyenkor a bőr felvevőképessége többszörösére nő, a kozmetikumok mélyebb rétegekbe tudnak bejutni, és ott hatékonyabban szívódnak fel.
A mikrodermabráziós kezelés ára (bőrcsiszolás, ultrahangos hatóanyagbevitel, masszázs):

  • Arcon, nyakon és dekoltázson: 2500.- 6000.- Ft

 Bőrcsiszolás már kezelésbe építve:

  • Arcon, nyakon és dekoltázson: 3.500 Ft