Ma 2023. 12. 10, , Judit napja van.
Tel.: +36-30-2161147

Glycopure kezelés

Glycopure, a Gigi Cosmetic Laboratories AHA gyümölcssavas hámlasztó kezelése
 
Kíméletes hámlasztás gyümölcssavakkal a bőrmegújításáért. A termékcsalád a savak hámoldó hatását hívja segítségül a későbbi hatóanyagbevitel sikeressé tételéhez. Magas koncentrációjú, erősebb savakat, csak bőrgyógyászok használhatnak klinikai körülmények között. A termékcsalád kíméletesen, de hatásos eredménnyel távolítja el az elhalt hámsejteket.
Biztonságos hámlasztó kezelést tesz lehetővé. Korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. Hatásosságra a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül. A kaliforniai egyetem dermatológiai tanszékén végzett kutatások eredményei szerint ugyanis nincs szükség magas savkoncentrációra, ha a glikolsav és a tejsav mellett különböző hatésfokozó- és pufferoló anyagokat használnak.
A termékcsalád újdonsága, hogy az AHA mellé az A-vitamin kerül, amely sejtosztódás segítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását. A termékek használatával szembetűnő, ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr “kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 5-6 héten keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.
Célszerű gyümölcssavas hámlasztó kúrát alkalmazni elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén, súlyos szeborreás, aknés bőrnél, fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél, fénykárosodott, pirmentfoltos, öregedő, ráncos bőr esetén.