Ma 2023. 12. 10, , Judit napja van.
Tel.: +36-30-2161147

Aranykezelés

24 karátos ranykezelés

“Egyes források szerint Kleopátra színarany éjjeli pakolással tartotta karban arcborét, a jelek szerint a csillogó szépségfortélyra ma is van igény és nemcsak hírhedten luxusorientált Japánban…”
Az  arckezelő rendszer legexkluzívabb részeként lehetőségünk van egy 24 karátos, színtiszta aranylapokkal történo arcpakolásra is. Az arany bőrre való jótékony, ránctalanító, fiatalító hatásai régóta ismertek és a szépségiparban is régóta alkalmazzák. A Gamma PGA formulának köszönhetően azonban most eloször vált lehetové a bor mélyebb rétegeibe való bejuttatása és ezzel kedvező hatásainak teljes kihasználása. Nagy részecskéi miatt egyedül a nanotechnológiás gőzöléskor keletkezett nanoméretű részecskékkel együtt bejutva képes kifejteni tényleges, hosszan tartó hatását.         

Gamma PGA 

A Gamma PGA (gamma-poli glutamin sav) egy eredetileg a tengeri medúzákban felfedezett, több mint 1000 éves múltra visszatekintő anyag. Manapság egy japán szójabab alapú tápanyagból nyerik. Bár magyarok találták fel, a kozmetikai alkalmazása a japán UMO cég nevéhez fuződik. 
További előnye, rengeteg tápanyagot képes megkötni és 1 g Gamma PGA 5 liter víz felvételére képes, hidratáló képessége tehát tízszerese a Hyaluron savnak, emellett sokkal rugalmasabb, mint a Kollagén. A borbe való bevitelkor egészen a bor bazális rétegéig hatol, ahol 8-10 hónapig képes maradni. A megfelelo mélységig való bejutásban a Gamma PGA mellett az UMO Facial Spa System nanotechnológiás hideggőzölő gépének van fontos szerepe A Gamma PGA a polimerek közé sorolható. A Gamma PGA egy esszenciális aminosav, karbonsav oldalcsoporttal. A fehérjék és peptidek aminosavvá történő lebontásában van szerepe, serkentő neurotranszmitter. 
1 gramm PGA 5 liter víz megkötésére képes 
A Gamma PGA képes behatolni a bor legmélyebb rétegeibe, különbözo vízcsatornákat létrehozva a borben, ami biztosítja a megfelelo hidratáltságot és a megfelelo tápanyagok bejutását. A bazális rétegig lejutva képes kitölteni a pórusokat. Hidratáló képességének köszönhetoen feltölti nedvességgel a bőrt és simává teszi a bőrt. 

A Gamma PGA és az arany 

Az arany jótékony hatása már az ókortól ismert. Az orvostudományban is széles körben alkalmazzák a gyógyítás szinte minden területén. 
Az arany az egyik legrégebben ismert kozmetikum, azonban nagy molekulamérete miatt bőrbe való bejuttatása eddig lehetetlen volt. A Gamma PGA egyik legfőbb tulajdonsága éppen a fémionmegkötés. Ionizálható savi és bázikus amin csoportjai lehetővé teszik, hogy a fémionok redukciójával nanoméretu fém képződhet. A nanoméret előnye pedig a bőrbe való könnyű bejutás és a megnövekedett aktivitás révén a megfelelő ráncfeszesítő hatás elérése. Forradalom a bor hidratálásában és a ráncosodás megelozésében. 

A Gamma PGA egy rendkívül hatásos hidratáló összetétel, fontos áttörés a borápolás tudományában.

A Gamma PGA tízszer jobban hidratál, mint a Hyaluron sav és sokkal rugalmasabb, mint a Kollagén, aminek az eredménye a látható javulás a bor egészségében, tónusában.

A Gamma PGA sajátosságai és előnyei:

  • Csökkenti a ráncokat, feszessé teszi a bort 
  • Növeli a bor nedvességtartó képességét (NMF) 
  • Behatol a bor legmélyebb rétegeibe is 
  • Tápanyagot és nedvességet szállít magával behatolás közben 
  • Megköti a nedvességet és ezzel lágyabbá, rugalmasabbá teszi a bort 
  • 100%-osan természetes, nem tartalmaz tartósítókat és adalékanyagokat 
  • Hipoallergén, állati anyagoktól mentes, környezetbarát 

Mi az NMF és miért fontos?
Az NMF (Natural Moisturizing Factor =Természetes Vízmegkötő Faktor) a vegyületek egy csoportját takarja, a bor legkülső rétegében, a szarurétegben, melyek képesek a vízmolekulák megkötésére, és megtartására a keratin sejtekben és azok körül. Ezen nedves összekötő környezet nélkül a sejtek a szarurétegben szétválnának, ami a bor eros repedezéséhez és erős hámlásához vezetne. Az UMO kémiai analízisek hozta létre, a Fecial Spa formulákat, Melyek összetevőikkel segítenek növelni a bor természetes vízmegkötő képességét és segítenek a réteget épen tartani. Az ultrahang ereje Az UMO Hand Spa ultrahangos energia impulzusokkal masszírozza a kéz idegvégződéseit, hogy fokozza a mikro keringést (vagyis a véráramot az olyan kis ereken keresztül, mint a kapillárisok). A fokozott mikro keringés jó hatással van a bor színére és rugalmasságára is. Továbbá az ultrahangos rezgések segítik az aktív összetevők felszívódását és mélyre hatolását a hosszantartó és nagyon hatásos kezelés érdekében. A szinergikus hatást akkor fejti ki, amikor a vibráló vízmolekulák egyesülnek a potenciális bio-polimer formulákkal, vagyis a Gamma PGA-vel, melynek eredménye az optimális mélységig történő behatolás a bor rétegeibe.               
24 karátos aranyat tartalmazó terméke tökéletesen illeszkedik az UMO Gold Facial arany arckezelő programjához. Az innovatív mikrokapszulás technológia megvédi az aktív összetevőket a külső környezeti hatástól, biztosítva a hosszantartó hatást. Az összetett hatóayagok, a vörös alga kivonat, az arany ionok a ránctalanításban és a sejtmegújításban játszanak szerepet. Avitaminok és a hatóanyagok az aranykezelésnél is használt Gamma PGA-formula negatív töltésű ionjainak köszönhetően jutnak be a bőr legmélyebb rétegeibe.